За нас

Кои сме ние

  • Лазерно-естетични центрове ORENDA, предлагат на своите клиенти лазерна епилация на изключително високо ниво!Обслужваме клиентите си с грижа и внимание, като им предоставяме максимално удобство. Тук се отнасяме към своите клиенти с разбиране, внимание, грижа и индивидуално отношение, каквито самите ние бихме искали да получаваме. Предлагаме професионално обслужване с доказано ефективна апаратура от най-висок клас, качествени и безболезнени процедури, и не на последно място, доказано ефективни резултати на конкурентни цени.Защото вярваме, че всеки заслужава да бъде най-добрата версия на себе си!
1

Държим на личното отношение и всеки клиент е ценен за нас.

2

Работим с висококачествена апаратура.

3

Спазваме всички противоепидемични мерки.

Отзиви

dobromira-257x300
Добромира Василева
клиент

След като бях изгорена с лазер в друго студио, ми беше трудно да се доверя и отново да започна да си правя лазерна епилация. Моя приятелка, която посещава лазерен център Оренда, ме увери, че момичетата, които работят там са изключителни професионалисти и много внимателни. Супер очарована останах от лазера в Оренда и липсата на болка по време на процедурата. Ходила съм в друг салон и честно казано лазера в Оренда изстудява зоната много добре. Резултата след процедурите, на 2 различни зони, е повече от задоволителен. Препоръчвам лазерен център Оренда и екипът им. Благодаря ви “ Благодарим на Добромира Василева за страхотния отзив.

Апаратура

Диодната лазерна епилация се счита за „златен стандарт“ на лазерите за епилация, тъй като може да се използва за ефективно върху всички типове кожа и с най-малък брой процедури да се постигне максимален резултат. Лазерът излъчва светлина, която се абсорбира от меланина, разположен в космения фоликул. Нашия лазер притежава технология за охлаждане, която постига до -10 градуса на главата на апликато, и постоянно регулира температурата. Това прави отстраняването на космите чрез този метод за лазерна епилация много по-безопасно и комфортно.
Нашия лазер премахва безкомпромисно нежеланото окосмяване от всички типове кожа целогодишно, дори и върху кожа с тен. Модерната технология, създава приятно усещане на кожата, прави обезкосмяването безопасно, безболезнено, комфортно и дълготрайно. Дълготрайното обезкосмяване с диодните лазери е възможно и през лятото, като се прилага на всички зони на тялото. Няма нужда да се притеснявате за процедурите лазерна епилация на триъгълник или лице, защото тази диодната технология е изключително прецизна.

Връзка с нас:

адрес

Бургас

ж-к Славейков, бл 78

&

ж-к Меден Рудник

блок 192 партер, до ПИБ

&

Лермонтов 32

под Първо РПУ

 

 София

ж-к Младост 2 бл 254

ул. Киприян

Шумен 9700 

ул. „Марица“ 9

Обадете се

тел: ж-к Славейков

0898 888 083

&

тел: ж-к Меден Рудник

0898 888083

&

тел. ул Лермонтов

0896 22 87 86

 

 София

ж-к Младост 2 бл 254

ул. Киприян

тел:0895 10 26 36

Шумен

тел: 0896000013

Работно време

Работно време: 

Понеделник – Събота

10:00 – 20:00 ч